Club Basket Formentera
Menu
Club Basket Trasmapi Formentera

El teu Club de Basket... A Formentera

Partit Premini «A» contra Ses Salines

By In Cròniques de Partits, Notícies, Partits de la Setmana, Temporada 2014-15 On marzo 28, 2015


Aquest dissabte el premini «A» va jugar en casa contra l’equip masculí  de Ses Salines, aquesta vegada amb vuit jugadors.

El partit va començar a favor dels visitants, amb una defensa poc intensa i despistes en aquest apartat per no tenir clar a qui havia de defensar cadascú. Poc a poc l’equip va millorar la defensa però a l’atac hi varen haver moltes pèrdues que varen ser convertides en punts pels jugadors de Sant Jordi. Al segon quart tot l’equip tenia clar a qui havia de defensar i tots varen sortir amb ganes, aquest canvi d’actitud va fer que l’equip jugui el seu millor quart davant un dels millors equips d’Eivissa. La bona defensa va fer que el número de «robos» augmentassin i així es varen poder fer contraatacs que acabassin en cistella. L’atac en estàtic també va millorar, ja que va ser la primera vegada que varen jugar oberts, així el jugador que té la pilota va poder aplicar el «crossover» i acabar la jugada en una finalització, tot això quan el jugador que té la pilota no deixa de botar. Poc a poc els jugadors van aprenent el bot de lectura per a poder elegir entre el tir si em floten, el pase quan un company està sol o atacar la canasta. El rival també va augmentar la defensa i en atac, les bones finalitzacions varen fer que l’equip de Ses Salines continuï sumant punts.

Després del descans, tot i que hi varen entrar tres jugadors nous al quart, l’equip estava cansat i ja no va poder mantenir la concentració per a poder seguir jugant com en el segon quart i el partit finalment va ser favorable per als visitants. Sobretot les pèrdues a l’hora de treure de fons a partir de la segona meitat varen fer que l’equip rival sumi molts de punts fàcils, en aquest aspecte hem de treballar més el pase de fons per a poder pujar la pilota i començar a atacar la cistella.

IMG-20150328-WA0014[1]

Per acabar la crònica només queda dir que aquest partit va ser l’últim abans de les vacances de Pasqua així que us desitjem unes bones vacances  i que tots els jugadors tornin amb molta energia per a afrontar l’últim tram de temporada.

!IMG-20150328-WA0020[1]


Related Posts

fofofofofof