Club Basket Formentera
Menu
Club Basket Trasmapi Formentera

El teu Club de Basket... A Formentera

Partit Premini «A» contra Ses Salines «B»

By In Cròniques de Partits, Notícies, Partits de la Setmana, Temporada 2014-15 On abril 26, 2015


Aquest dissabte el premini «A» va jugar la seva jornada a casa contra l’equip «B» de Ses Salines.

El partit va començar amb l’equip d’Eivissa molt centrat en el partit, pressionant quan els nostres treien de fons i amb molta intensitat a l’hora de «robar» la pilota. Per a aprofitar aquesta situació, l’equip va haver de treballar a l’hora de treure de fons per primera vegada amb només dos jugadors, un que rep la pilota i l’altre que treu de fons. Els altres tres jugadors varen haver de pujar directament al camp atacant per a poder fer gran la pista i crear espai per als dos jugadors que pujaven la pilota al camp atacant. És clar que davant una pressió tan treballada com la té l’equip de ses salines els nostres varen perdre la pilota per tardar més de 5 segons en treure, per a tardar més de vuit segons per a travessar la mitja pista o simplement perquè els defensors varen recuperar la pilota amb un «robo», però al mateix temps els jugadors varen poder treballar les fintes per a rebre amb algunes que varen deixar completament enrere al rival i també varen poder encarar l’1c1 on més d’una vegada un jugador nostre va deixar enrere al rival amb un «crossover«. Aquests dos detalls varen ser els més destacats del partit i va ser gràcies al gran treball que varen fer els jugadors.

El punt més fluix va ser en les transicions d’atac-defensa on tots els jugadors tarden massa temps a reaccionar i tornar a baixar a defendre . També un altre fet per a millorar va ser el rebot. Necessitem més segones oportunitats per a encestar quan fallem el primer tir o la primera finalització i això s’aconsegueix atrapant més rebots.

Durant les pròximes dues setmanes aquests són els punts per a millorar als entrenaments sense deixar de treballar el bot i l’1c1. Si l’equip continua així, més d’una sorpresa podrà fer aquest equip durant les últimes jornades de competició.


Related Posts

fofofofofof