Club Basket Formentera
Menu
Club Basket Trasmapi Formentera

El teu Club de Basket... A Formentera

Partit premini «A» contra Sa Real

By In Cròniques de Partits, Notícies, Sin categoría, Temporada 2014-15 On marzo 22, 2015


Una altra setmana el premini «A» va haver de fer front al mateix problema, aquesta vegada només sis jugadors varen poder jugar aquest Diumenge contra l’equip de Sa Real.

Amb aquesta situació d’inici, amb només un jugador per a fer canvis, tocava una setmana més fer un gran esforç col·lectiu en un partit on el rival va poder permetre jugar amb cinc jugadors diferents per a cada quart, jugant un bàsquet molt ràpid on els nostres al principi varen ser incapaços de defendre, d’aquesta manera l’equip d’Eivissa va poder fer moltes cistelles fàcils. Al segon quart l’equip va reaccionar i va començar a jugar sense por del rival i també va augmentar l’agressivitat a l’hora de defendre. En el moment de pujar la pilota, varem poder rebre la majoria de vegades, però als jugadors els va costar molt fer una toma de decisió ràpida per a encarar l’1 contra 1 davant el defensor. Durant tota la setmana varem treballar aquest aspecte, atacar al defensor de forma ràpida i sense abusar del bot, amb el partit ens va quedar clar que aquest aspecte encara no està prou treballat i juntament amb el rebot varen ser els aspectes més millorables del partit. A l’hora de les finalitzacions, l’equip en general mostra una bona tècnica a l’hora de fer una entrada i en el partit és varen poder observar unes quantes finalitzacions bones després de contraatacs.

IMG-20150322-WA0004[1]

 

Finalment només queda destacar l’esforç i l’entrega de cada jugador a l’hora de jugar el partit, donant el màxim en la pista en un partit difícil i davant un gran rival com és l’equip de Sa Real.

.IMG-20150322-WA0008[1]


Related Posts

fofofofofof