Club Basket Formentera
Menu
Club Basket Trasmapi Formentera

El teu Club de Basket... A Formentera

Partit Premini «A» contra Can Cantó

By In Cròniques de Partits, Notícies, Partits de la Setmana, Temporada 2014-15 On abril 19, 2015


Aquest dissabte el premini «A» va jugar a Eivissa contra l’equip de Can Cantó. Va ser el primer partit després del descans per les vacances de Pasqua.

Aquest fet es va notar al començament del partit on els dos equips varen fallar cistelles per ser el primer partit després de les vacances. L’equip local va ser el primer a començar a jugar bé aprofitant-se de la defensa poc intensa dels nostres. A poc a poc els jugadors varen concentrar-se en atac i varen acabar el quart amb algunes cistelles gràcies a contraatacs ràpids. Ja durant el segon quart amb els jugadors que varen descansar al primer quart l’equip va començar a millorar la intensitat en defensa i en atac buscar la millor opció d’anotar punts. La millora en la forma de jugar el partit va fer que la motivació de l’equip augmentés i va fer que després del descans l’equip buscava guanyar el següent quart. Finalment el quart va acabar amb un empat dels dos equips perquè els nostres varen perdre moltes pilotes per deixar de botar, la qual cosa va fer que l’equip de Can Cantó «robi» moltes pilotes i també els va permetre fer moltes lluites. Per acabar el partit, durant l’últim quart l’equip va continuar com varen acabar el tercer quart però moltes cistelles «fàcils» no varen acabar en punts per això l’equip d’Eivissa va acabar guanyant el partit amb el resultat d’1-7.

20150418_111257      20150418_111309

Durant les pròximes setmanes hem de continuar treballant el bot per no deixar de botar durant els partits i també les finalitzacions han de millorar en els petits detalls que després als partits són les que fan la diferència.

Les ganes de no donar el partit per perdut fins al final són una mostra de la bona actitud de l’equip, només queda que les ganes per a defensar millorin, ja que hi ha jugadors que només volen atacar i fer cistelles. Si aconseguim canviar això l’equip podrà fer el següent pas cap endavant.

20150418_111317      20150418_112435


Related Posts

fofofofofof