Club Basket Formentera
Menu
Club Basket Trasmapi Formentera

El teu Club de Basket... A Formentera

Partit Mini «B» davant Sant Antoni

By In Cròniques de Partits, Cròniques partits 2015-16, Notícies, pagina-inicio On noviembre 08, 2015


El Mini «B» va jugar aquest diumenge el seu primer partit a casa davant l’equip de Sant Antoni on va caure per 25-76. No va ser fins als últims minuts on l’equip visitant ens va tancar el marcador.

L’equip va rebre la majoria dels punts en contraatacs quan un jugador dels visitants deixava enrere al seu defensor i cap altra el defensà, per lo tant tenia el camí lliure per a ficar cistella. Es va notar la baixa intensitat dels nostres sobretot a l’hora de defensar els constants contraatacs dels visitants. La intensitat defensiva ha de millorar i serà un dels punts per a treballar les següents setmanes per a aconseguir una defensa més agressiva i així rebre menys punts i guanyar més pilotes que podrem convertir en cistelles fàcils de contraatacs. Parlant de contraatacs, els que vàrem tenir varen acabar en punts menys en alguns casos on cal haver fet un pas extra a un company que tenia un avantatge perquè estava sols sense defensor, aquest pas no es va poder fer perquè el jugador atacant botava mirant la pilota, aquest detall marca la diferència i per això serà un altre punt per a millorar durant les següents setmanes.

També va ser el primer partit de na Mirela i del premini Artur, que va ser el primer dels tres preminis que jugaran aquesta temporada amb el Mini «B«. Amb aquestes noves incorporacions per fi podem comptar amb una àmplia plantilla on el campanyerisme serà vital per a seguir endavant i continuar progressant tant com a equip com també individualment.

61844c40-39de-4c42-913a-9c5e848f411b                              9d3846c4-7fd5-4f8b-bacc-75781106c42e


Related Posts

fofofofofof