Club Basket Formentera
Menu
Club Basket Trasmapi Formentera

El teu Club de Basket... A Formentera

Partit Mini «B» davant Can Canto

By In Cròniques de Partits, Cròniques partits 2015-16, Notícies, pagina-inicio, . . . On noviembre 17, 2015


El Mini «B» va jugar aquest dissabte a Eivissa davant l’equip de Can Canto que va guanyar al conjunt de primer any de Formentera tancant-hi el marcador 53-2.

Aquesta setmana ens va tocar un dels equips més forts de la competició que, primer amb una pressió molt bé treballada i contraatacs ràpids i constants i més endavant, amb atacs en estàtic amb una bona circulació de la pilota i talls a cistella per part dels jugadors eivissencs, ens va passar per sobre i només queda donar l’enhorabona al conjunt local de Can Canto. Per tant hem de veure aquest partit com tots els altres, com un entrenament més que ens ha d’ajudar a trobar en què hem de treballar més i quines coses van quedant a poc a poc assimilades per als jugadors. Primer cal destacar el progrés positiu dels nostres durant el partit que tot i que estava «decidit» des del segon període no es varen rendir i varen anar a més amb bons dos últims períodes jugant ràpid i finalitzant bé. Globalment la defensa va ser l’aspecte més dèbil per tant una setmana més serà l’objectiu principal per a millorar sobretot l’agressivitat ha d’augmentar per a poder «robar» més pilotes.

En aquest partit va debutar un altre premini nostre, en Yoxua que, junt amb en Bernat varen ser els dos preminis que varen poder jugar amb els minis. Del primer cal destacar una bona defensa al jugador que havia de marcar i del segon destaquem els detalls d’atacar constantment la cistella rival. Com bé sabem, l’atac guanya partits però la defensa guanya els campionats, toca aplicar aquesta frase a l’equip i aviat els bons resultats vindran.

72177b15-e5e3-4ca4-94cb-9fb6b3ac36669f4ba7b8-ea5a-49d6-b234-b7b1f4791a3d


Related Posts

fofofofofof