Club Basket Formentera
Menu
Club Basket Trasmapi Formentera

El teu Club de Basket... A Formentera

VI TORNEIG DE BÀSQUET DIA DE LES ILLES BALEARS

By In TEMPORADA 17/18 On febrero 10, 2018


DEFINICIÓ DEL TORNEIG:

Com cada any el Club Bàsquet Trasmapi Formentera es disposa a realitzar la seva VI edició del Torneig Trasmapi de Bàsquet de les Illes Balears. Seguim amb l’objectiu d’utilitzar aquest torneig com a eina de feina per la formació de l’esport base a través de la competició i convivència amb esportistes d’altres Clubs.

Com cada edició, el respecte, la diversió i la il·lusió seran els protagonistes dels més joves per mitjà de la competició.

Un dels nostres objectius en aquesta edició, vol ser la promoció del bàsquet en general, però més concretament amb el bàsquet femení, impulsant l’esport femení a l’Illa de Formentera.

Com a novetat d’aquets any, el club ha pensat en fer una promoció del bàsquet a la Illa de Formentera en general i donar a conèixer la Illa als participants. Estem ideant una activitat on tots aquells nins i nines de l’Illa puguin p

LES ACTIVITATS:

El Torneig Infantil Masculí:

Com ja és costum de cada any, el torneig es farà amb la categoria infantil. Es convidarà a venir a un equip de cada Illa (Mallorca, Menorca, Eivissa i l’equip local de Formentera).

El sistema de competició, seria un torneig de  tots contra tots a una volta. O sigui, un total de tres Jornades amb dos partits per jornada (6 partits).

Infantil Femení:

La intenció d’aquesta categoria, és promocionar el bàsquet femení, en aquests moments tenim una jugadora que està competint en categoria masculina per poder participar en una competició. La nostra intenció, és donar la possibilitat a aquesta jugadora i a les que es puguin afegir fins el dia del torneig de poder incorporar-les durant els dies de les Illes Balears en un equip convidat de la seva categoria i que pugui entrenar i competir amb jugadores de la seva edat.

Mini Femení :

Aquesta categoria, com l’anterior té a finalitat de promocionar el bàsquet femení. Però igualment volem que tots els jugadors i jugadores de la categoria mini i inclús premini, puguin compartir i aprendre d’altres jugadores i entrenadors. També es faria un partit entre l’equip que vingués de fora (femení) i l’equip de Formentera mixt, i un altre només femení on incorporaríem algunes jugadores de Formentera a l’equip convidat.

Gimkabàsquet

El Torneig de les Illes Balears de Formentera, no tan sols vol ser un Torneig de bàsquet, sinó una eina per transmetre uns valors i  aprofitar per acostar la vida i cultura de la Illa de Formentera a les altres Illes de les Balears.

Per això, volem aprofitar  que els participants al Torneig coneguin un poquet més la Illa de Formentera i els seus espais d’interès cultural i social.

Participar en una activitat, on es vol donar a conèixer el bàsquet i les costums i cultura de l’Illa de Formentera.


fofofofofof