Club Basket Formentera
Menu
Club Basket Trasmapi Formentera

El teu Club de Basket... A Formentera

COMENÇA LA TEMPORADA 2015-16 DEL MINI A AMB VICTÒRIA

By In Cròniques partits 2015-16 On octubre 26, 2015


IMG_20151025_104458

El mini A va jugar ahir diumenge el seu primer partit després de dos aplaçaments de jornada per diferents motius. Comença una nova temporada carregada d’ il.lusions per als nostres al.levins en el seu segon any a la categoria i últim en cistella petita. Aquest curs ha de servir per consolidar i explotar els fonaments individuals apresos en temporades anteriors, imprescindibles abans de fer el salt a cistella gran, en que els fonaments col.lectius començaran a adquirir més importància.

De la mateixa manera que la temporada anterior va tocar enfrontar el hàndicap de la joventut en una categoria amb moltes desigualtats físiques i maduratives entre el primer i segon any, enguany tindrem a favor aquesta circumstància, cosa que ens farà conviure més sovint amb partits favorables que decantin el marcador cap a la nostra banda.

Un exemple el tinguérem ahir en el nostre debut. No són partits on es puguin extraure gaires conclusions, on la tendresa del rival no permet calibrar objectivament l’ estat de forma i evolució dels nostres joves jugadors. Potser les ganes de jugar i competir amb una bona actitud va ser la nota més remarcable. També destacar que sempre va bé per la moral de l’ equip començar amb una victòria i amb això ens quedem. El ritme de competició serà el que ens permetrà progressar i saber on estem realment les properes jornades.

De qualsevol manera, enhorabona pel debut amb victòria.


Related Posts

fofofofofof