Club Basket Formentera
Menu
Club Basket Trasmapi Formentera

El teu Club de Basket... A Formentera

PRESENTACIÓ EQUIPS TEMPORADA 18/19

By In TEMPORADA 18/19 On noviembre 01, 2018


DIADA ESPORTIVA

09:00h – 11:30h

El dia 2 de desembre el Club Bàsquet Trasmapi Formentera farà la presentació dels seus equips. Volem que aquest dia sigui tot una festa , on es donarà cabuda a tots els jugadors , familiars i simpatitzant d´aquest esport.
Aquest any , a més dels jugadors federats del Club , volem fer visible la gran feina que s´està porta’n a terme ,des de fa ja uns anys a les escoles , per tal cosa la presentació dels equips es veurà percebuda per competicions 3×3 on poden participar nins i nines de les diferents escoles .
Tot seguit hi haurà una torrada popular on tot qui vulgui assistir ha de confirmar abans del 23 de Novembre . El preu es de 8,00€ adult i 5,00€ nen.

El Torneig és totalment gratuït.

Hi Hauran 4 competicions segons categoria: BLAVA (1º,2º i 3º de Primària), BLANCA (4º, 5º I 6º de Primària), GROGA (Eso) i VERDA(resta de participants).

Les inscripcions es podran realitzar fins al dia 23 de novembre a les oficines del Club o al mail basketformentera@gmail.com.

La inscripció la farà un adult i se li demanaran les seves dades com a responsable i la de tots els membres de l’equip. També es demanarà el nom de l’equip i el nom, cognom, any de naixement i categoria dels 4 o 5 jugador@s participants.

Descarregau el full de inscripció

https://docs.google.com/document/d/10D50PetZ7BvWzt-eas2E7QSFKwfTs2mivQwO7DgpNtc/edit?usp=drivesdk

PRESENTACIÓ EQUIPS 18/19

12:00h 14:00h

La temporada 18/19 el Club Bàsquet Tasmapi Formentera compta amb 4 equips federats on estan inscrits els nens i nenes nascuts entre el 2012 i 2004 que competeixen a la lliga pitiüsa , però aquest no són tots els nostres jugadors , també comptem amb 10 jugadors que formen el pekebàsquet i l´equip sènior, que compateix a la lliga Ibizabasketball , no ens oblidem tampoc de tots els nens i nenes que acudeixen els dimarts i dijous a les dinamitzacions que es porten a terme a les escoles .

A partir de les 12:00h es farà nomenament de tots i cada un dels jugador@s del Club junt amb els seus entrenadors i delegats , començant pels jugadors més menuts fins els senior.
Tot seguit es faran les fotos dels equips i finalitzarem amb una emotiva foto familiar .

TORRADA POPULAR

14:30h – 16:00h

Després d’un matí carregat de competicions i esdeveniments ben segur tots ja tenim gana .
A partir de les 14:30 hi haurà preparada una bona torrada per tot qui s´hagi inscrit abans del 23 de novembre .
La torrada estarà acompanyada per pa pagès , una  beguda i una peça de fruita .
Contarem també amb unes taules preparades pels jugadors on podreu col·laborar amb ells i gaudir de cafè , pastissos i altres begudes

FELIÇ DIADA 18/19 I BON BÀSQUET !!!!

Per a més informació podeu possar-vos en contacte amb el club al telèfon 610999619 o al mail basketformentera@gmail.com

També us podeu dirigir directament dilluns dimecres i divendres a la tarda al poliesportiu IES Marc Ferrer

 

 


fofofofofof